BRS
Welkom 
maandag 18 januari 2021, 05:30 Zonsopkomst: 8:39 Zonsondergang: 17:01

Inloggen

BrsLogo

authenticatie
Toegang tot het BRS wordt verkregen door middel van een Two Factor authenticatie. Hiervoor dient u de NN notificatie app te downloaden vanuit de App Store (iPhone) of Play Store (Android). Met de NN notificatie App kunt u de getoonde QR-code scannen, waarna u automatisch inlogt.
Onderstaand de handleiding voor de NN notificatie App en het inloggen in het BRS.
Download de Android NN notificatie Handleiding.
Download de IOS NN notificatie Handleiding.
Inmiddels zijn nagenoeg alle functionaliteiten in BRS 2.0 beschikbaar. Voor onderstaande functionaliteiten moet u nog gebruik maken van BRS 1.0.
  • Het melden van Wildaanrijdingen
  • Het invoeren van (APV) verordeningen
  • TGG Deelnemer
Deze functionaliteiten zijn vooralsnog beschikbaar via brsv1.boaregistratie.nl Op het moment dat een functie in de nieuwe versie beschikbaar komt, wordt deze uit de oude versie verwijderd. Wij danken u voor uw begrip.

Let op!
Met het BOA Registratie Systeem (BRS) voorziet NatuurNetwerk sinds 2005 in een geavanceerd informatiesysteem voor buitengewoon opsporingsambtenaren. Een volledig mutatie systeem voor de strafrechtelijke registratie van alle handhavingshandelingen, waarnemingen, waarschuwingen, verbalen en maatregelen gekoppeld aan een geografisch informatie systeem.
Naast het BOA Registratie Systeem is het Toezicht Registratie Systeem (TRS) ontwikkelt voor het geborgd onderbrengen van bestuurlijke informatie. Dossiers die bestuurlijk zijn opgevoerd kunnen met één druk op de knop worden overgezet naar het BRS om daar strafrechtelijk te worden afgedaan. Beide systemen kennen koppelingen met RDW, BRP en KvK en zijn zowel voor de PC als mobiel (HTML5) platform onafhankelijk te ontsluiten (Android en iPhone).
iHandhaving koppelt als één van de vaste partners rechtstreeks op het BOA Registratie Systeem met behoud van alle AVG en Wpg normen en vereisten.
NatuurNetwerk BV is als ontwikkelaar van BRS ISO27001:2013 gecertificeerd.
   
Inloggen
Inloggegevens
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
verder
ontkoppel telefoonKunt u niet meer inloggen omdat het scannen van de QR-code niet meer gaat?
Uw BRS inlog account is gekoppeld aan uw telefoon. Alleen dat toestel kunt u gebruiken om met BRS in te loggen. Wilt u toch liever een ander mobiele telefoon koppelen, of heeft u een nieuwe mobiele telefoon? Gebruik dan de ontkoppel functie. Uw huidige telefoon wordt ontkoppeld en kunt u een ander toestel opnieuw koppelen.