BRS
Welkom 
zondag 17 november 2019, 14:52 Zonsopkomst: 8:02 Zonsondergang: 16:48

Inloggen

BrsLogo

Verhoogde veiligheid
In verband met de beeindiging van de Wet Bescherming Persoonsgegevens per 25 mei en daarmee het verhuizen van alle boa data naar de Wet Politiegegevens (Wpg), zal toegang tot BRS uitsluitend na een Two Factor authenticatie mogelijk zijn. Naast uw normale inlog moet u de NN notificatie App downloaden op uw smartphone. Daarmee kunt u de getoonde QR-code op uw scherm scannen waardoor u automatisch inlogt.
De NN notificatie App is te downloaden via de Android en iOS Store.
Download de Android NN notificatie Handleiding.
Download de IOS NN notificatie Handleiding.
Voor Windows Phone en oude Android (onder 5.0) en IOS telefoons gaat een overgangstermijn van 6 maanden gelden waarbij nog ingelogd moet worden via een TANcode. Hieraan zijn wel kosten verbonden voor sms berichten. Microsoft is gestopt met de ontwikkeling van Windows Phone en deze devices zullen op korte termijn uitlopen.
Op dit moment is nog niet alle functionaliteit van de oude BRS versie beschikbaar in BRS 2.0. Voor welke functionaliteit moet u nog gebruik maken van de oude versie?
  • Sommige leidinggevende overzichten (projectoverzicht)
  • Exports
  • Beoordeling combibonnen
  • Het melden van wildaanrijdingen
Deze functionaliteiten zijn nog beschikbaar via brsv1.boaregistratie.nl De komende periode zal gebruikt worden om deze functionaliteiten over te brengen in de nieuwe versie. Op het moment dat een functie in de nieuwe versie beschikbaar komt, wordt deze uit de oude versie verwijderd. Wij danken u voor uw begrip.

Let op!
Met het BOA Registratie Systeem (BRS) voorziet NatuurNetwerk sinds 2005 in een eenvoudig werkbaar informatiesysteem voor buitengewoon opsporingsambtenaren. Een boa systeem voor de strafrechtelijke registratie van alle handhavingshandelingen, waarnemingen, waarschuwingen, verbalen en maatregelen gekoppeld aan een geografisch informatie systeem. Het BOA Registratie Systeem is ontwikkeld en gebouwd vanuit het praktisch werkveld van de boa en volgt de wettelijk procedurele werkwijze, waarbij foutieve invoer is geminimaliseerd en gebruikers stap voor stap door het systeem worden geholpen bij het vastleggen van hun ambtelijke bevindingen. Een mobiele versie van het BOA Registratie Systeem is ook te gebruiken op mobiele apparaten als smartphones en tablets.
Inloggen
Inloggegevens
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
verder
ontkoppel telefoonKunt u niet meer inloggen omdat het scannen van de QR-code niet meer gaat?
Uw BRS inlog account is gekoppeld aan uw telefoon. Alleen dat toestel kunt u gebruiken om met BRS in te loggen. Wilt u toch liever een ander mobiele telefoon koppelen, of heeft u een nieuwe mobiele telefoon? Gebruik dan de ontkoppel functie. Uw huidige telefoon wordt ontkoppeld en kunt u een ander toestel opnieuw koppelen.